Om Annette

Annette Heick betegner sig selv som en pop-tøs, hvilket siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen. For nok kan hun give den glamourøs gas på scenen med stilletter og korte skørter, men den slags dækker på ingen måde det hele…

Man skulle nok hellere kalde hende et renæssancemenneske i showbiz!

De seneste 10 år har Annette Heick haft hovedroller i de største danske musicalopsætninger (Wicked, My Fair Lady, Evita, Mamma Mia m.fl.). Men hun er også sangskriver (udgivet 2 albums på eget forlag), tv-vært (bl.a. Dansk Melodi Grand Prix i 2016, 2017, 2018), fast klummeskribent på BT gennem 11 år og debattør i 15 år på DRs populæreste radioprogram nogensinde, Mads og Monopolet. Siden 1997 har Annette haft kontrakt med Disney på rollen som Andersine, og i 2011 var hun nomineret til en Robert for bedste kvindelige hovedrolle i filmen ”Olsen Banden på de bonede gulve”.

Annette Heick er en dybt professionel kunstner, som udover at optræde som sangerinde med både egne og andres sange også krydrer sine koncerter med historier og musikalske billeder fra scrapbogen.

Som konferencier er Annette Heick helt i sit es og styrer ethvert arrangement med varm situationsfornemmelse og køligt overblik.

Og det gør hun i øvrigt også på engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.